+ -

Pages

Friday, March 26, 2010

Buat RAT Server Guna Broadband

Woooooo...jahatnye aku ajar korang buat RAT ni,hahaha...bende ape RAT ni dah aku tulis posting aku sebelum ni,korang boleh rujuk balik ->Tikus Yang Bahaye. Nak tau lebih jelas ape bende RAT ni korang leh google sendiri ok.
RAT yang aku buat ni aku cube kat laptop aku dan ia menjadi. Kalau nak di ikutkan nak buat RAT ni korang kene port forward kan dulu modem korang baru leh jadi. Ade gak care lain nak buat RAT sever ni hidup tanpa port forward.

Equipment
1. CyberGate
2. uTorrent
3. No-IP DUC
4. Otak
=================

CyberGate
Ade banyak lagi software RAT ni dan salah satu yang paling femes ialah CyberGate Rat. Aku xkan bagi link untuk korang download software ni,google sendiri ye. Ni adalah interface CyberGate rat.


Aku andaikan korang dah dapat cari software tu dan dah download sekali.
1. Klik Control Center -> Start
2. Klik Control Center -> Builder -> Create Server
3. Klik New dan keluar tetingkap New User. Letak la name ape - ape je dan klik ok.

bile dah letak ape - ape name,name tu akan keluar. Klik balik name tu dan klik Forward.
4. Next step korang kene setting server korang tu. Kat sini la kene gune otak sikit,heheh..


=================
Aku stop sampai sini pasal proses seterusnya agak rumit sikit. To be continued..(ceh,macam dalam drama pulak,heheh..)
5 akuyangnoob: Buat RAT Server Guna Broadband Woooooo...jahatnye aku ajar korang buat RAT ni,hahaha...bende ape RAT ni dah aku tulis posting aku sebelum ni,korang boleh rujuk balik ->...

6 comments:

  1. stop jap pasal nak stdy,hehe..

    ReplyDelete
  2. apa ni sumer erkk..

    www.syoknyadownload.blogspot.com

    nak baca tikus jap

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana berkongsi
    www.kaone.org

    ReplyDelete
  4. haha. bgus. ajr bnda cmni aku ske. truskn bro. nice tips =D

    ReplyDelete
  5. ohohooh... untuk keterangan lanjut korang boleh pg kat : ala korang google je..

    GOOGLE : TBD <--- forum community untuk rakyat malaysia...

    yg nak study2 pasal hax ni berlambak kat sana..
    dan aku salah seorang daripada team diorang..

    pasal RAT ( Remort Adminstator Tools ) mcm salah eja je.. hehehehe... ni aku rasa berguna yang mana newbie newbie tau pasal knowleg dunia hack.. ingat

    HACK FOR LEARN NOT LEARN FOR HACK

    ReplyDelete

Komen anda sangat membantu untuk memperbaiki mutu blog ini. Terima Kasih

< >