+ -

Pages

Monday, March 22, 2010

Pancing CIMB Clicks

Petang tadi aku dapat email dari cimb clicks. Email tu pulak ber status kan junk email. Aku pun klik la nak bace ape yang diorang hantar...



mule - mule aku tengok email dari diorang "confirm@cimbclick.com.my", xde ape yang boleh di curigakan pasal email tu nampak macam profesional. Dalam email tu die suroh login untuk pengesahan identiti. Tanpa fikir panjang terus aku klik link yang diorang bagi..



bile dah masuk je page tu terus aku gelak,bohahahahaha!! nak pancing aku la tu suruh masukan id dan password cimb clicks aku. Aku tau page ni nak pancing aku pasal aku tengok URL die.. "http://kit.es/smart/GIGIFINAL/" bende ape tu GIGIFINAL?? aduyaii, xkemas la care die nak pancing orang. Kalau nak pancing pun letak la name URL yang best sikit bagi orang percaye,hehhehe(aku xsupport pun aktiviti memancing ni). Kepada korang sume, hati - hati ye bile dapat email camni. Jangan terus klik je link yang diorang bagi. Aku berani klik pasal aku pakai AV kat laptop aku. Mane la tau page tu die taruk "something" kat dalam...


p/s = sila hebahkan entry ini!!
5 akuyangnoob: Pancing CIMB Clicks Petang tadi aku dapat email dari cimb clicks. Email tu pulak ber status kan junk email. Aku pun klik la nak bace ape yang diorang hantar... ...

5 comments:

  1. thanks kongsi benda2 macam nih...

    ReplyDelete
  2. i pon penat dapat jugak..pastu ejaan die siap salah lagi..klakar jerk..

    ReplyDelete
  3. so hati2 la k..maybank pun ada gak..asik spam je email aku..taik btl..nk tipu pun, tgk org la dlu woo..haha

    ReplyDelete
  4. thanks for the info...
    takut2 ade org xperasan je...
    trus log in...

    ReplyDelete

Komen anda sangat membantu untuk memperbaiki mutu blog ini. Terima Kasih

< >