+ -

Pages

Tuesday, March 30, 2010

USB Flash Drive Yang Pelik

Dunia sekarang ni makin lame makin canggih. Bile dah canggih ade aje idea - idea pelik yang keluar. Dari pade bende yang besar sampai la yang kecik termasuk la usb flash ni. Korang tengok je la ye.

takoyaki



boleh buat hantaran kawin ni



semua ade,haha!



jarum suntik pc,hehe



dunkin donat



berger,hotdog dan pizza



bentuk domino ni aku suke



nugget ke ni?



yang ni baru la betul "thumb" drive,hahaha!


pelik kan? hmmm.. :)
5 akuyangnoob: USB Flash Drive Yang Pelik Dunia sekarang ni makin lame makin canggih. Bile dah canggih ade aje idea - idea pelik yang keluar. Dari pade bende yang besar sampai la yan...

3 comments:

  1. bentuk je lebih, gune same je.uhuhu

    ReplyDelete
  2. sedapnye yg bntuk tokoyaki..
    tp em,hijo2 tu kulat ke..gulp~
    ahaks~

    ReplyDelete

Komen anda sangat membantu untuk memperbaiki mutu blog ini. Terima Kasih

< >